Welcome at momizat support forums.

Home Forums profilnet

Forum Replies Created

  • profilnet replied

    Sorry it’s our server’s problem.

    Ticket Closed

  • profilnet replied

    With Edge browser it works fine, however, i tried with chrome/opera browser but the issue exists. Which browser did you use?

  • profilnet replied

    Hello Momen,

    Here is a screen of the problem

    http://www.profilnet.gr/images/ajax-show-more.jpg

    Same thing is happening when try to load the ajax search, but i have disabled till fix the issue.

    You can check live if you want in frontpage the ajax news “show more” problem “http://www.profilnet.gr”

  • profilnet replied

    I have jetpack enable, i have in theme options jetpack choice, and i have 0 views in latest posts. I have cache option as well, could you suggest a solution? I cannot find the solution in this problem, and this is huge problem showing few and zero views in our posts.

  • profilnet replied

    Sorry but i dont think this number is correct. Extremely low views with this option.

  • profilnet replied

    and then? jetpack option?

  • profilnet replied

    hello, any update?

  • profilnet replied

    You can try, today or tomorrow.

    Thanks

  • profilnet replied

    Private ContentSupport staff only who can see this content

  • profilnet replied

    Private ContentSupport staff only who can see this content

    2. In slide mode, when i inserted the code in Visual Composer only the first slide appears, and it stops turning the rest (total slides: 5)

    3. I cannot figure out what ‘s the problem with revolution slider.

  • profilnet replied

    Hello Momizat, any answer about my problem?

    Could you help to fix the issue?

  • profilnet replied

    Private ContentSupport staff only who can see this content

  • profilnet replied

    1. How can i send you the error_log file

    2. I added the code but it shows only the first slide without the rest (i have 5).

    Furthermore, I try to add revolution slider but i cannot handle to appear either in widget or in page/post. In preview mode i can see the slides. Do you know if there is conflict with revolution slider? In plugins page, in revolution slider plugin i click on edit and i saw this:

    “if(class_exists(‘RevSliderFront’)) {
    die(‘ERROR: It looks like you have more than one instance of Slider Revolution installed. Please remove additional instances for this plugin to work again.’);
    }”

    3. This is fixed.

  • profilnet replied

    Private ContentSupport staff only who can see this content

  • profilnet replied

    fixed! I read other posts that i had to delete from plugins folder the organised-VCUI

  • profilnet replied

    fixed

  • profilnet replied

    Hello, thanks for the template, its amazing

    Here is our website: http://www.profilnet.gr

  • profilnet replied

    Hello,

    I have same problem as well, i tried to exclude categories from a different plugin but posts appeared in search results.

  • profilnet replied

    fixed

  • profilnet replied

    thanks

  • profilnet replied

    Okay, weather solved, thank you,

    Do you have any suggestion in image grid shortcode? When i am using this shortcode with lightbox i m getting this error. Check the link

    http://profilnet.gr/2015/07/%CF%84%CE%BF-%CE%BD%CE%AD%CE%BF-%CE%B3%CE%AE%CF%80%CE%B5%CE%B4%CE%BF-%CF%84%CE%B7%CF%82-tottenham/

  • profilnet replied

    Hello again,

    When i am trying to search another location then it does not change the weather with the temperatures. It only changes the map. Could you resolve this isssue?

    Furthermore, the problem in galleries with image grid still exists.

    i.e. “http://profilnet.gr/2015/07/%CF%84%CE%BF-%CE%BD%CE%AD%CE%BF-%CE%B3%CE%AE%CF%80%CE%B5%CE%B4%CE%BF-%CF%84%CE%B7%CF%82-tottenham/”

  • profilnet replied

    Private ContentSupport staff only who can see this content

  • profilnet replied

    Hello again,

    I am not using any cache plugin, do u want to login to check for me if something is missing or it s wrong?

  • profilnet replied

    Hello Momizat,

    I just update to 2.3.1 but inside the posts the error still exists. the error in weather page as well.

    Could you please sort it out?

    Regards

  • profilnet replied

    I think problem is fixed. Thanks